Taxi Woerden

(De Taxigigant)  is een jong en dynamisch bedrijf met een grote diversiteit aan diensten en gespecialiseerd in.

Wij verzorgen dagelijks tientallen ritten van en naar Schiphol en andere luchthavens in Nederland en Europa. Wij bieden u 24 uur 7 dagen per week snelle en veilige service aan tegen een scherpe prijs. Wat kost een taxi naar Schiphol? De antwoorden op deze vragen vindt u bij ons.

Bij ons kunt u online of per telefoon een taxi boeken voor een vaste scherpe prijs.

Heb je een taxi nodig vanuit Woerden? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij De Taxi Gigant is een taxi reserveren makkelijk en voordelig. We willen het voor jou zo aangenaam mogelijk maken en daarom kun je hier altijd rekenen op een aantal zekerheden zoals de vaste prijs voor je rit en een veilige rit van A naar B.

We hanteren geen meterkosten en dit betekent dat je nooit voor financiële verrassingen komt te staan. Ook kun je bij ons rekenen op betrouwbare service. Je wordt opgehaald door een professionele chauffeur in een nette taxi.
We rijden op tijd waardoor je nooit hoeft te stressen.

De Woerden brengt u direct van uw huis, hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van het Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of andere Europese Luchthavens tegen messcherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt. Dat wil zeggen u wordt rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd.

Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxi vervoer vanuit provincie Utrecht. Taxi Woerden

Betalingswijze

Wij accepteren contant, Op rekening (voor bedrijven) en Pinnen is gratis, Creditcards zoals Visa, zijn extra kosten € 3,50,-
maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.

Bent u dus op zoek naar een aanbieder van betaalbare taxi vervoer in de regio?
Taxi Woerden, onze 24 uurs taxicentrale staat 24 uur per dag voor u klaar en is bereikbaar.

 De logische keuze

Verlos jezelf van de drukte en de vertragingen in het openbaar vervoer. Laat de fiets lekker thuis staan. Geniet van een zorgeloze en luxe rit door heel Nederland. Op deze manier hoef jij nergens aan te denken en slechts te genieten van je dag. De combinatie van luxe en een scherp tarief is wat Taxi Woerden onderscheid van de concurrentie.
Bij ons is er geen sprake van een drempel om te boeken. Het gaat makkelijk, vriendelijk en snel. Een telefoontje is voldoende. De ervaren chauffeurs brengen jou moeiteloos naar alle gewenste bestemmingen.

Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Een groot voordeel van De Taxi Gigant is dat je ons altijd kan bereiken. De taxicentrale is 24/7 bemand en dit betekent dat je op ieder moment van de dag en nacht een taxi kan reserveren. Ook als je vragen hebt of wijzigingen wilt doorvoeren in je reservering ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Boek vandaag nog uw taxi en weet dat uw vervoer tot in de puntjes geregeld is!