U wordt door ons naar Schiphol gebracht in één van onze personenauto's, stationwagens of een taxibussen. 


In de personenauto's kunnen vier passagiers en twee koffers, in de stationwagens kunnen vier passagiers en vier koffers en in de taxibussen kunnen maximaal acht passagiers en vier koffers. 
Al onze wagens zijn: nieuw, schoon en rookvrij.
1 – De Taxi Gigant belt / Sms u ongeveer 15 minuten nadat u geland bent, tenzij anders afgesproken. Uw vlucht in de gaten gehouden door ons.
Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken bij vervroegde/vertraagde vluchten.
Wij kunnen ook zien of de bagage al op de band ligt.

2 - Wanneer u uw koffers heeft, begeef u dan naar de vertrekhal, onze taxi’s zullen voor u klaar staan tussen vertrekhal 2-3.
U herkent aan de logo op de zijkant van onze auto ́s.

BELANGRIJK Houdt uw mobiele telefoon na de landing aan zodat eventuele communicatie mogelijk blijft. Bij problemen met de bagage of douane vragen wij u vriendelijk onze diensten onmiddellijk te bellen zodat we de chauffeur kunnen informeren over dit oponthoud.
Mocht uw planning veranderen na het boeken van het vervoer dient u dit steeds te melden aan onze diensten zodoende we tijdig nieuw vervoer kunnen organiseren en dat er geen nodeloze wachttijden ontstaan.

Uw vlucht in de gaten gehouden door ons. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken bij vervroegde/vertraagde vluchten. Wij kunnen ook zien of de bagage al op de band ligt.
Zijn er uitzonderingen op de regels voor het vervoer van kinderen in de auto? Er zijn uitzonderingen op de regels voor het vervoer van kinderen in een auto.

Zo mag u kinderen jonger dan 3 jaar alleen vervoeren in een goedgekeurd autostoeltje, maar in een taxi of bus is een autostoeltje niet verplicht. Een overzicht met uitzonderingen vindt u in de brochure ‘Veilig vervoer van kinderen in de auto’.

Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel de gordel gebruiken in een taxi. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in de bus en op de achterbank van een taxi zonder gordel vervoerd worden.

U kunt bij ons een of meerdere kinderstoeltjes reserveren voor een prijs van € 10,- per stuk.
U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.
Als u ervoor kiest om te betalen met een pinpas dan betaalt u €2,50 extra transactiekosten. Indien u ervoor kiest om te betalen met een creditcard dan komt er €3,50 extra transactiekosten bij.
U heeft de mogelijkheid bij ons om een tussenstop te maken vanaf waar we u ophalen tot aan Luchthaven Schiphol. Dit kan bijvoorbeeld zijn, omdat er één of meerdere passagiers moeten worden opgehaald of omdat er nog bagage moet worden opgehaald.Indien dit een tussenstop is in dezelfde stad dan komt er € 5,- extra in rekening. 
Als het gaat om een tussenstop buiten de stad waarin u bent opgehaald dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen over de kosten.
* U dient klaar te staan op de afgesproken tijd.

* U dient rechtstreeks van de ophaalpunt naar de eindbestemming te worden vervoerd, anders kost dit € 5,- per tussenstop in dezelfde stad.

* De Taxi Gigant kan niet aansprakelijk worden gesteld als u uw vlucht mist door: files, autopech of extreme weersomstandigheden.

* De Taxi Gigant houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen.

* Annuleren kan alleen binnen 12 uur voor aanvang van de rit opdracht of binnen 2 uur nadat de rit opdracht bij ons is binnen gekomen.

Weeze Airport

Gaat u op vakantie of voor een paar dagen voor een meeting naar het buitenland? Vergeet u dan niet om De Taxi Gigant te bellen om uw reis verzorgd en comfortabel te laten verlopen. De Taxi Gigant biedt de laagste prijs garantie en de hoogste kwaliteit. Ieder moment van de dag of nacht staan onze chauffeurs voor u klaar. Onze chauffeurs zijn representatief en altijd op tijd.

Ongeacht het aantal personen waar u mee reist, brengen wij u naar Schiphol. Ook voor uw bagage is altijd ruimte

Per luxewagen, taxi of taxi-busje tegen een laag tarief van en naar elke luchthaven binnen Europa, dan bent u bij De Taxi Gigant aan het juiste adres! Wij brengen u van uw voordeur naar de toegang van de terminal en bij terugkomst retour.

Tarieven van en naar alle luchthavens zijn berekend op basis van een vaste lage prijs.

Wij rijden o.a. naar de luchthavens:

  • Schiphol airport,  Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Brussel Airport, Weeze Airport, Dusseldorf Airport, Charleroi Airport
  • meer informatie over vliegen vanuit Weeze klik hier

Taxi Bestellen

Online reserveren kan tot 12 uur voor vertrek of telefonisch onze klantenservice is  24 uur bereikbaar, Onze collega`s zitten klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.