Een bezoek aan het ziekenhuis?

Vervoer per taxi kan nodig zijn voor wie niet in staat is zelfstandig naar het ziekenhuis te komen.
Onze taxi kan tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis rijden. Wij vervoeren en begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, klinieken en zorg instellingen in heel Nederland en zelfs daar buiten.

Bij vertrek uit het ziekenhuis kan de receptionist desgewenst Taxi Service bellen of onze chauffeur blijft op u wachten totdat u klaar bent met uw bezoek.Laat ons uw wensen horen en wij zorgen ervoor dat er een comfortabele taxi voor u klaar staat.

Vaste lage prijzen voor de vier meest bezochte ziekenhuizen in onze regio.

– Zuwe Hofpoort Woerden
– St. Antonius, Nieuwegein/Utrecht
– UMC, Utrecht
– Groenehart Gouda

Pgb 

In een aantal gevallen is het mogelijk om uw vervoerskosten te financieren door middel van een PGB. PGB staat voor Persoon Gebonden Budget en is geïntroduceerd om cliënten meer vrijheid te geven met zorguitgaven. Het financieren van uw rit is uitsluitend mogelijk met een PGB uit de WLZ; Wet Langdurige Zorg, WMO; Wet Maatschappelijke Ondersteuning of uit de Jeugdwet.

De Taxi Gigant heeft ruime ervaring met het uitvoeren van dergelijke serviceverlening en houdt rekening met eventuele extra begeleiding.

Tax Reserveren

Bel onze Klantenservice of stuur ons een mail met uw verzoek, en u ontvangt van ons een prijsopgave. (Retourrit mogelijk)