Online 24 Taxi vervoer:laat je zorgeloos van A naar B brengen

Wij, Dayren en Lucinda Maal, zijn de trotse eigenaren van De Taxi Gigant. Een jong en sterk groeiend taxibedrijf, gevestigd in Oudewater. Samen met een hecht team van bevlogen taxichauffeurs staan wij 24/7 garant voor betrouwbaar vervoer in comfortabele setting. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat klanten zoeken in een taxiservice. Dit is dan ook de reden je ons minder vaak in de taxi ziet. Wij focussen ons namelijk continu op de beste taxikwaliteit voor onze klanten. Het resultaat? Ervaar het zelf en reserveer je taxirit eenvoudig online. Liever telefonisch contact? Dat kan via: +31 (0) 348 744 069.

Provincie Utrecht & Omgeving : uw ideaal vertrekpunt

Een vliegvakantie of cruise gepland staan? Een zakelijke dienstreis waar veel vanaf hangt? Bij De Taxi Gigant ben je verzekerd van een onbezorgde taxivervoer van/naar de luchthaven of cruise terminal. Doordat wij in de gehele Provincie Utrecht & Omgeving  rijden brengen we je gezelschap en jou in no time naar:

Schiphol
Rotterdam Airport
Eindhoven Airport
• Cruise Terminals Amsterdam & Rotterdam

Uiteraard geldt dit ook andersom: wanneer je van de luchthaven of cruiseterminal weer veilig naar huis wilt. Direct voor de uitgang staan er een of meerdere van onze taxi’s voor je klaar. Je herkent ons aan het logo op de zijkant van onze auto’s.

Totaalservice

Onze kwaliteit in dienstverlening blijft echter niet bij het vervoer van A naar B. Wij gaan net dat ene stapje verder om het onze klanten helemaal naar de zin te maken. Stel, je vlucht heeft vertraging of is juist eerder dan gepland. Door je vluchtnummer bij de reservering in te vullen houden wij dit voor je in de gaten. Dit betekent dat je net zo zorgeloos in onze taxi kunt stappen als wanneer je vlucht wel op tijd was geweest. Ideaal toch?

Service voor de allerkleinsten

Bovendien houden we rekening met de allerkleinsten. Voor € 10,- per stuk kun je bij ons namelijk een kinderstoeltje huren. kinderstoeltjes zijn niet verplicht in de taxi. Lees meer.

Zakelijk Vervoer en Koeriersdiensten

Naast Regulier Vervoer bieden wij ook een veelzijdige taxidienstverlening voor onze regionale zakelijke klanten. Zo verzorgen wij een professionele service wanneer je gasten op de luchthaven arriveren. Onze chauffeurs nemen een keurig naambord mee en brengen je bezoekers naar iedere gewenste locatie. Ditzelfde geldt voor spoedzendingen. Onze Koeriersdiensten brengen binnen een mum van tijd je envelop of dozen naar bestemmingen in heel Europa.

Servicerijk Ziekenvervoer

Ook wanneer je vervoer naar of van een ziekenhuis, kliniek of zorginstelling nodig hebt staat De Taxi Gigant voor je klaar. We zorgen voor taxi vervoer op maat en onze chauffeurs brengen je in ieder geval tot aan de hoofdingang. Indien gewenst begeleiden ze je naar de betreffende afdeling en blijven daar wachten totdat je klaar bent. Uiteraard kun je ook de receptioniste met ons laten bellen: wij wachten dan op je bij de uitgang om je comfortabel naar huis te brengen.

IMG_4058