Taxi Cruise Terminal Rotterdam

Gaat u met vakantie of gaat u zakelijk op reis met een cruiseschip van of naar cruise terminal Rotterdam? Met onze service bieden wij u snel en voordelig vervoer van en naar een cruise terminal Rotterdam en wordt u bij ons niet gecombineerd met andere passagiers.

De Taxi Gigant brengt u direct van uw huis, hotel of bedrijf tot voor de Cruise Terminal Rotterdam of Amsterdam of andere Europese Luchthavens tegen scherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt. Dat wil zeggen u wordt rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd.

Kinderzitjes

U kunt bij ons een of meerdere kinderstoeltjes reserveren voor een prijs van € 10,- per stuk.  lees meer

schiphol taxi

Taxi Bestellen

Bij ons is er geen sprake van een drempel om te boeken. Het gaat makkelijk, vriendelijk en snel. Online Reserveren voldoende. De ervaren chauffeurs brengen jou moeiteloos naar alle gewenste bestemmingen.

De Taxi Gigant is het taxibedrijf waar u terecht kunt voor prijsafspraken.  En voor langere afstanden. U spreekt voor aanvang van de rit een vaste prijs af met onze centrale, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Als u van te voren een taxi bij ons besteld, dan weet u zeker, dat uw taxi ook daadwerkelijk op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur staat.

De combinatie van luxe en een scherp tarief is wat De Taxi Gigant onderscheid van de concurrentie.

Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.