Op alle officiele feestdagen, zoals Eerste en Tweede Kerstdag, rekenen wij een toeslag van € 20 boven op onze actie tarieven (Schiphol). Deze toeslag is niet mee berekend in de calculator.

Als officiele feestdagen zijn aangemerkt:

Nieuwjaarsdag, Eerste paasdag, Tweede paasdag, Hemelvaartsdag, Eerste, pinksterdag, Tweede pinksterdag, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag
Koningsdag en 5 meiGaat u met Feestdagen naar een diner of feest en wilt u aan het einde weer veilig thuis komen. Bestel dan een Taxi.

U kunt bij ons vanaf heden een taxi reserveren. Zo heeft u niet te maken met lange wachttijden.
Zelfs als u geen taxi heeft besteld, kunt u terecht bij Taxi vanuit. Wij rijden de met de feestdagen 24/7 in de gehele regio van Utrecht.

Wij beschikken over personen auto’s, busjes voor max voor 8 personen.
Wees er snel bij en reserveer een taxi. In verband met de drukte op Oud en Nieuw hebben wij een deel van ons wagenpark beschikbaar.
Onze actieprijzen zijn echter niet geldig met Oud en Nieuw, met kerst kunt u wel genieten van onze actie tarieven. (Toeslag)

Taxi Bestellen

Online reserveren kan tot 12 uur voor vertrek of telefonisch onze klantenservice is  24 uur bereikbaar, Onze collega`s zitten klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.