unnamed

Wie zijn wij

De Taxi Gigant is een jong, dynamisch familiebedrijf. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, zorgvuldigheid, snelheid en flexibiliteit.

U bent bij ons aan het juiste adres voor:

De Taxi Gigant garandeert het persoonlijke contact en staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.
Voor ons is het persoonlijk contact met u erg belangrijk. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij flexibel waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn.
Korte lijnen en een nononsens mentaliteit, dat is waar wij voor staan.
Wij realiseren ons dat iedere type taxi vervoer voor u belangrijk is, wij gaan dan ook zorgvuldig met elke opdracht om.

In een korte tijd heeft De Taxi Gigant een behoorlijke reputatie opgebouwd. Tevredenheid van onze klanten is een belangrijk kenmerk van onze dienstverlening.
De capaciteit van ons bedrijf groeit jaarlijks in een gestaag tempo en wordt alleen uitgebreid met gemotiveerde mensen die kennis en kunde hebben in deze branche.

Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij voor u de juiste partner kunnen zijn. De Taxi Gigant beschikt over betrouwbaar en representatief zzpers.
Ze zijn flexibel en staan garant voor de snelle en veilige taxi vervoer.

De Taxi Gigant is pas tevreden als u dat ook bent!
Als De Taxigigant hechten wij grote waarde aan feedback van onze klanten. Om onze dienstverlening continu up to date te kunnen houden zijn uw opmerkingen en suggesties van groot belang. We stellen het op prijs als u laat weten wat u van ons bedrijf en onze werkwijze vindt. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Klanten die met een glimlach onze taxi verlaten, daar doen we het voor!

 

Wanneer u meer wilt weten over De Taxi Gigant kunt u contact opnemen met één van ons medewerkers.