Vakantie Taxi Utrecht

Zorg dat uw vakantie begint bij uw voordeur en boek een Vakantie Taxi Utrecht naar Schiphol. Geen gesjouw met uw koffer, geen gestress bij het parkeren van uw auto en geen onzekerheden van het openbaar vervoer.

Wij als Vakantie Taxi Utrecht verzorgen tegen zeer concurrerende tarieven vervoer naar en van Schiphol zoals u dat wilt, geen combinatie met andere klanten maar een privetaxi voor u of uw gezin alleen.

Bij vertrek vanaf Schiphol airport brengt onze chauffeur u bij de juiste ingang op de luchthaven en bij aankomst op Schiphol staat onze chauffeur keurig op uVakantie taxi utrecht te wachten onder het Panasonic scherm. U herkent dan onze auto’s aan het logo.

Bij uw terugvlucht houden wij u vluchtnummer in de gaten om er voor te zorgen dat u zo min mogelijk hoeft te wachten op de Schiphol.

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor vervoer naar andere luchthavens in binnen- en buitenland.

De logische keuze

Verlos jezelf van de drukte en de vertragingen in het openbaar vervoer. Laat de fiets lekker thuis staan. Geniet van een zorgeloze en luxe rit door heel Nederland. Op deze manier hoef jij nergens aan te denken en slechts te genieten van je dag. De combinatie van luxe en een scherp tarief is wat Vakantie Taxi Utrecht onderscheid van de concurrentie.
Bij ons is er geen sprake van een drempel om te boeken. Het gaat makkelijk, vriendelijk en snel. Een telefoontje is voldoende. De ervaren chauffeurs brengen jou moeiteloos naar alle gewenste bestemmingen.

Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

+31 (0) 30 744 0549

Of vul dan online het formulier in en maak uw wensen kenbaar.