Voor zowel zakelijke, privé of vakantie reizen kunt u bij Taxi Woerden Eindhoven een taxi van of naar Eindhoven bestellen. Taxi Woerden Eindhoven brengt u of halen u op. Voordelig, veilig en boven al erg snel. U wilt tenslotte niet onnodig lang wachten en het risico lopen uw vlucht te missen of telaat te komen op u afspraak. Jaarlijks worden duizenden reizigers door ons van en naar luchthavens en veel andere bestemmingen gereden. We doen ons uiterste best om ze allemaal tevreden weer bij ons terug te zien. Onze chauffeur brengt en haalt u op zonder dat er onderweg nog andere passagiers moeten worden opgehaald. Wij brengen u altijd van A naar B voor een voordelige vaste prijs.

Onze taxi’s Standaard zijn onze taxi’s voorzien van lederen bekleding, airconditioning en getint en warmte werend glas. Stoelen zijn in ruime mate te verstellen zodat een comfortabele rit voor iedereen gegarandeerd is. En vanwege uitstekende verzekering weet u dat u altijd veilig en schadevrij reist met Taxi Woerden Eindhoven (De Taxigigant).

Altijd op tijd

Als u van te voren een taxi bij ons besteld, dan weet u zeker, dat uw taxi ook daadwerkelijk op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur staat.

Glimlach

Als Taxi Woerden Eindhoven (De Taxi Gigant)  hechten wij grote waarde aan feedback van onze klanten. Om onze dienstverlening continu up to date te kunnen houden zijn uw opmerkingen en suggesties van groot belang. We stellen het op prijs als u laat weten wat u van ons bedrijf en onze werkwijze vindt. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Klanten die met een glimlach onze taxi verlaten, daar doen we het voor!

Taxi Bestellen Reserveren via online formulier kan tot 12 uur voor vertrek of telefonisch tot 3 uur

voor vertrek. Bel: 0348-744069 of bestel online