Taxi Westbroek schiphol is een jong en dynamisch bedrijf met een grote diversiteit aan diensten en gespecialiseerd in luchthaven vervoer.
Wij bieden u 24 uur 7 dagen per week snelle en veilige service aan tegen een scherpe prijs.
Wat kost een taxi naar Schiphol?  De antwoorden op deze vragen vindt u bij ons.

Taxi Westbroek Schiphol brengt u direct van uw huis, hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van het Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of andere Europese Luchthavens tegen scherpe prijzen.
Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt. Dat wil zeggen u wordt rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd. Taxi Westbroek Schiphol een kwalitatief sterk bedrijf, wij Bieden u de beste mogelijke service. Wij zijn ervan overtuigd dat we u een prettige, comfortabele en vooral veilige reis kunnen bezorgen. Wij kunnen ons zelf onderscheiden als taxibedrijf t.o.v. andere bedrijven. Voor zowel zakelijke reizen als vakanties Kunt u een Schiphol Taxi Westbroek bestellen. Wilt u ook geen gesjouw met de koffers, hoge parkeerkosten op Schiphol.
U wordt door ons naar Schiphol gebracht in één van onze personenauto's, stationwagens of een taxibussen. 


In de personenauto's kunnen vier passagiers en twee koffers, in de stationwagens kunnen vier passagiers en vier koffers en in de taxibussen kunnen maximaal acht passagiers en vier koffers. 
Al onze wagens zijn: nieuw, schoon en rookvrij.
1 – De Taxi Gigant belt u ongeveer 15 minuten nadat u geland bent, tenzij anders afgesproken. Uw vlucht in de gaten gehouden door ons.
Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken bij vervroegde/vertraagde vluchten.
Wij kunnen ook zien of de bagage al op de band ligt.

2 - Wanneer u uw koffers heeft, begeef u dan naar de vertrekhal, onze taxi’s zullen voor u klaar staan tussen vertrekhal 2-3.
U herkent aan de logo op de zijkant van onze auto ́s.

BELANGRIJK Houdt uw mobiele telefoon na de landing aan zodat eventuele communicatie mogelijk blijft. Bij problemen met de bagage of douane vragen wij u vriendelijk onze diensten onmiddellijk te bellen zodat we de chauffeur kunnen informeren over dit oponthoud.
Mocht uw planning veranderen na het boeken van het vervoer dient u dit steeds te melden aan onze diensten zodoende we tijdig nieuw vervoer kunnen organiseren en dat er geen nodeloze wachttijden ontstaan.

Uw vlucht in de gaten gehouden door ons. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken bij vervroegde/vertraagde vluchten. Wij kunnen ook zien of de bagage al op de band ligt.
Zijn er uitzonderingen op de regels voor het vervoer van kinderen in de auto? Er zijn uitzonderingen op de regels voor het vervoer van kinderen in een auto.

Zo mag u kinderen jonger dan 3 jaar alleen vervoeren in een goedgekeurd autostoeltje, maar in een taxi of bus is een autostoeltje niet verplicht. Een overzicht met uitzonderingen vindt u in de brochure ‘Veilig vervoer van kinderen in de auto’.

Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel de gordel gebruiken in een taxi. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in de bus en op de achterbank van een taxi zonder gordel vervoerd worden.

U kunt bij ons een of meerdere kinderstoeltjes reserveren voor een prijs van € 5,- per stuk.
Als u ervoor kiest om te betalen met een pinpas dan betaalt u €2,50 extra transactiekosten. Indien u ervoor kiest om te betalen met een creditcard dan komt er €4,50 extra transactiekosten bij.
U heeft de mogelijkheid bij ons om een tussenstop te maken vanaf waar we u ophalen tot aan Luchthaven Schiphol. Dit kan bijvoorbeeld zijn, omdat er één of meerdere passagiers moeten worden opgehaald of omdat er nog bagage moet worden opgehaald.Indien dit een tussenstop is in dezelfde stad dan komt er € 5,- extra in rekening. 
Als het gaat om een tussenstop buiten de stad waarin u bent opgehaald dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen over de kosten.
* U dient klaar te staan op de afgesproken tijd.

* U dient rechtstreeks van de ophaalpunt naar de eindbestemming te worden vervoerd, anders kost dit € 5,- per tussenstop in dezelfde stad.

* De Taxi Gigant kan niet aansprakelijk worden gesteld als u uw vlucht mist door: files, autopech of extreme weersomstandigheden.

* De Taxi Gigant houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen.

* Annuleren kan alleen binnen 12 uur voor aanvang van de rit opdracht of binnen 2 uur nadat de rit opdracht bij ons is binnen gekomen.

Voordelen

 • Uw vliegreis begint vanaf uw voordeur
 • Geen gesleep met koffers naar bus, tram of trein
 • Geen parkeerkosten op de luchthaven
 • Tarief geldt voor een enkele reis
 • Tarief is per taxi, niet per persoon
 • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (dus geen deeltaxi)
 • Geen risico van beschadiging en/of diefstal van uw auto.
 • U wordt gebracht tot aan de vertrekhal en weer opgehaald voor de aankomsthal

Chauffeurs

 • Al onze chauffeurs beschikken over een chauffeursdiploma
 • Onze chauffeurs meertalig zijn
 • Zijn klantvriendelijkheid en representativiteit voorop stellen
 • Goed Service
 • Scherpe prijzen
 • Snel,veilig en zorgeloos op uw bestemming

Voor vragen of Telefonisch Reserveren

Van Maandag t/m Zondag Van 09:00 Tot 21:00 Online Reserveren 24/7 makkelijk en snel
Voor noodgevallen 24 uur bereikbaar.