Taxi Utrecht

Taxi Utrecht (de Taxigigant) is een jong en dynamisch bedrijf met een grote diversiteit aan diensten en gespecialiseerd in.

  • Luchthaven vervoer
  • Zakelijk vervoer
  • Woon en Werkvervoer
  • Regulier vervoer

Wij bieden u 24 uur 7 dagen per week snelle en veilige service aan tegen een scherpe prijs.
Wat kost een taxi naar Schiphol? De antwoorden op deze vragen vindt u bij ons.

Bij ons kunt u online of per telefoon een taxi boeken voor een vaste scherpe prijs.

Taxi Utrecht brengt u direct van uw huis, hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van het Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of andere Europese Luchthavens tegen messcherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt. Dat wil zeggen u wordt rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd.
Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxi vervoer vanuit Utrecht.

Scherpe prijzen

Wij werken zowel naar binnenlandse als buitenlandse steden en luchthavens tegen messcherpe prijzen.
Ons wagenpark bestaat uit jonge, representatieve auto’s waarmee wij u gemakkelijk, comfortabel en snel kunnen vervoeren. En natuurlijk tegen scherpe prijzen.

[table “27” not found /]

Taxi Utrecht“Goedkoop naar Schiphol met de taxi”

Voor u een wens, voor ons een begrip. Onze klanten willen graag op een goedkope manier naar Schiphol gebracht worden. Daar zorgen wij voor!
Een rit vanaf  Utrecht en e.o naar Schiphol duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Wij brengen u veilig naar de vertrekhal waar u graag afgezet wil worden.
Uw vakantie begint vanaf uw voordeur als u een Taxi besteld bij Taxi Utrecht.

Betalingswijze

Wij accepteren contant, Op rekening (voor bedrijven) en Pin voor pinnen zijn extra kosten € 2,50,- Creditcards zoals Visa, zijn extra kosten € 3,50,-
maar u kunt natuurlijk ook contant betalen.

Bent u dus op zoek naar een aanbieder van betaalbare taxi vervoer in de regio?
Taxi Utrecht, onze 24 uurs taxicentrale staat 24 uur per dag voor u klaar en is bereikbaar.

 De logische keuze

Verlos jezelf van de drukte en de vertragingen in het openbaar vervoer. Laat de fiets lekker thuis staan. Geniet van een zorgeloze en luxe rit door heel Nederland. Op deze manier hoef jij nergens aan te denken en slechts te genieten van je dag. De combinatie van luxe en een scherp tarief is wat De Taxi Gigant onderscheid van de concurrenTaxi Utrechttie.
Bij ons is er geen sprake van een drempel om te boeken. Het gaat makkelijk, vriendelijk en snel. Een telefoontje is voldoende. De ervaren chauffeurs brengen jou moeiteloos naar alle gewenste bestemmingen.

Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Boek vandaag nog uw taxi en weet dat uw vervoer tot in de puntjes geregeld is!