Taxi Naar Schiphol bestellen

Zorg dat uw vakantie begint bij uw voordeur en boek een Taxi naar Schiphol bestellen. Geen gesjouw met uw koffer, geen gestress bij het parkeren van uw auto en geen onzekerheden van het openbaar vervoer.

Wij verzorgen een Taxi naar Schiphol bestellen tegen zeer concurrerende tarieven vervoer naar en van Schiphol zoals u dat wilt, geen combinatie met andere klanten maar een privetaxi voor u of uw gezin alleen.

Bij vertrek vanaf Schiphol airport brengt onze chauffeur u bij de juiste ingang op de luchthaven en bij aankomst op Schiphol staat onze chauffeur keurig op utaxi naar Schiphol bestellen te wachten onder het Panasonic scherm. U herkent dan onze auto’s aan het logo.

Bij uw terugvlucht houden wij u vluchtnummer in de gaten om er voor te zorgen dat u zo min mogelijk hoeft te wachten op de Schiphol.

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor vervoer naar andere luchthavens in binnen- en buitenland.

Kernwaarden De Taxi Gigant?

  • * 1
 Eerlijk en Transparant
 U weet van tevoren wat de taxirit u kost, geen verborgen kosten of extra’s. Dit is zowel voor u als voor onze chauffeurs wel zo prettig.
  • * 2 
Persoonlijk en Vertrouwd
 bij De Taxi Gigant bent u niet zomaar een klant of een toerist, wij willen graag dat u terug komt en ons als uw vaste partner voor luchthavenvervoer ziet. En daarom krijgt u van ons een persoonlijke service.
  • * 3
 Prijs-Kwaliteitverhouding
 Wij beloven u de beste prijs kwaliteitverhouding, maar dit is niet de reden dat u voor ons blijft kiezen. Want u wilt natuurlijk vooral prettig vervoerd worden. Bij De Taxi Gigant wordt u altijd vervoerd in een nette, ruime taxi met een chauffeur die zijn talen spreekt en weet wat gastvrijheid en veilig rijgedrag is.

De logische keuze

Verlos jezelf van de drukte en de vertragingen in het openbaar vervoer. Laat de auto lekker thuis staan. Geniet van een zorgeloze en luxe rit door naar elke luchthaven. Op deze manier hoef jij nergens aan te denken en slechts te genieten van je dag. De combinatie van luxe en een scherp tarief is wat De Taxi Gigant onderscheid van de concurrentie.
Bij ons is er geen sprake van een drempel om te boeken. Het gaat makkelijk, vriendelijk en snel. Een telefoontje is voldoende. De ervaren chauffeurs brengen jou moeiteloos naar alle gewenste bestemmingen.

Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Of vul dan online het formulier in en maak uw wensen kenbaar.