Taxi Moordrecht (De Taxigigant) is een jong en dynamisch bedrijf met een grote diversiteit aan diensten en gespecialiseerd in.

  • Luchthavenvervoer
  • Zakelijk vervoer
  • Taxi vervoer

Wij bieden u 24 uur 7 dagen per week snelle en veilige service aan tegen een messcherpe prijs. Wat kost een taxi naar Schiphol? De antwoorden op deze vragen vindt u bij ons.

Bij ons kunt u online of per telefoon een taxi boeken voor een vaste scherpe prijs.

Taxi Moordrecht brengt u direct van uw huis, hotel of bedrijf tot voor de vertrekhal van het Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of andere Europese Luchthavens tegen messcherpe prijzen. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en uw reistijd wordt tot een minimum beperkt. Dat wil zeggen u wordt rechtstreeks gebracht en niet met andere passagiers gecombineerd.

Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxi vervoer vanuit Moordrecht.

Scherpe prijzen

Wij werken zowel naar binnenlandse als buitenlandse steden en luchthavens tegen scherpe prijzen. Ons wagenpark bestaat uit jonge, representatieve auto’s waarmee wij u gemakkelijk, comfortabel en snel kunnen vervoeren. En natuurlijk tegen scherpe prijzen.

Taxi Moordrecht “Goedkoop naar Schiphol met de taxi” Voor u een wens, voor ons een begrip. Onze klanten willen graag op een goedkope manier naar Schiphol gebracht worden. Daar zorgen wij voor! Een rit vanaf Moordrecht en e.o naar Schiphol duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Wij brengen u veilig naar de vertrekhal waar u graag afgezet wil worden. Uw vakantie begint vanaf uw voordeur als u een Taxi besteld bij Taxi Moordrecht.

Vertrek/Aankomst Van / Naar Sedan Bus t/m 8per
Moordrecht Amsterdam € 109,00 € 129,00
Moordrecht Rotterdam € 55,00 € 74,00
Moordrecht Schiphol € 70,00 € 90,00
Moordrecht Utrecht € 65,00 € 85,00

Onze taxi’s

Standaard zijn onze taxi’s voorzien van lederen bekleding, airconditioning en getint en warmte werend glas. Stoelen zijn in ruime mate te verstellen zodat een comfortabele rit voor iedereen gegarandeerd is. En vanwege uitstekende verzekering weet u dat u altijd veilig en schadevrij reist met Taxi Moordrecht.

Altijd op tijd

Als u van te voren een taxi bij ons besteld, dan weet u zeker, dat uw taxi ook daadwerkelijk op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur staat.

Glimlach

Als Taxi Moordrecht hechten wij grote waarde aan feedback van onze klanten. Om onze dienstverlening continu up to date te kunnen houden zijn uw opmerkingen en suggesties van groot belang. We stellen het op prijs als u laat weten wat u van ons bedrijf en onze werkwijze vindt. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Klanten die met een glimlach onze taxi verlaten, daar doen we het voor!

Taxi Bestellen

Reserveren via online formulier kan tot 12 uur voor vertrek of telefonisch tot 3 uur voor vertrek.

Bel: 0182-744102 of bestel online klik hier

Boek vandaag nog uw taxi  en weet dat uw vervoer tot in de puntjes geregeld is