Voor zowel zakelijke, privé of vakantie reizen kunt u bij Taxi Jaarsveld (De Taxi Gigant), een taxi van of naar Schiphol bestellen.

Taxi Jaarsveld brengt u of halen u op. Voordelig, veilig en boven al erg snel. U wilt tenslotte niet onnodig lang wachten en het risico lopen uw vlucht te missen of telaat te komen op u afspraak. Jaarlijks worden honderden reizigers door ons van en naar luchthavens en veel andere bestemmingen gereden. We doen ons uiterste best om ze allemaal tevreden weer bij ons terug te zien. Onze chauffeur brengt en haalt u op zonder dat er onderweg nog andere passagiers moeten worden opgehaald.

Wij brengen u altijd van A naar B voor een voordelige vaste prijs.

Vertrek/Aankomst Van / Naar Sedan Bus t/m 8per
Jaarsveld Amsterdam cen € 95,00 € 115,00
Jaarsveld Eindhoven air € 104,00 € 124,00
Jaarsveld Schiphol € 70,00 € 90,00
Jaarsveld Rotterdam air € 75,00 € 95,00
Onze taxi’s

Standaard zijn onze taxi’s voorzien van lederen bekleding, airconditioning en getint en warmte werend glas. Stoelen zijn in ruime mate te verstellen zodat een comfortabele rit voor iedereen gegarandeerd is. En vanwege uitstekende verzekering weet u dat u altijd veilig en schadevrij reist met Taxi Jaarsveld.

Altijd op tijd

Als u van te voren een taxi bij ons besteld, dan weet u zeker, dat uw taxi ook daadwerkelijk op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur staat.

Glimlach

Als Taxi Jaarsveld hechten wij grote waarde aan feedback van onze klanten. Om onze dienstverlening continu up to date te kunnen houden zijn uw opmerkingen en suggesties van groot belang. We stellen het op prijs als u laat weten wat u van ons bedrijf en onze werkwijze vindt. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Klanten die met een glimlach onze taxi verlaten, daar doen we het voor!

Taxi Bestellen

Reserveren via online formulier kan tot 12 uur voor vertrek of telefonisch tot 3 uur voor vertrek.