Taxi Bodegraven Schiphol - Comfortabel en Betrouwbaar Vervoer naar de Luchthaven

Bent u van plan om van Bodegraven naar Schiphol te reizen en heeft u behoefte aan een betrouwbare en comfortabele vervoerservice? Zoek niet verder! Onze taxi service is gespecialiseerd in het bieden van probleemloze ritten tussen Bodegraven en Schiphol, zodat u op tijd en in stijl op uw bestemming aankomt.

Bij Taxi Bodegraven Schiphol begrijpen we het belang van een soepele en plezierige reiservaring. Of u nu voor zaken of plezier reist, onze professionele chauffeurs zetten zich in om uitzonderlijke service te leveren die is afgestemd op uw behoeften. Met onze uitgebreide vloot goed onderhouden voertuigen garanderen wij een comfortabele en veilige reis, elke keer weer.

Waarom kiezen voor Taxi Bodegraven Schiphol voor uw vervoer naar de luchthaven? Hier zijn enkele belangrijke redenen:

1. Tijdige en Betrouwbare Service

Wij hechten waarde aan uw tijd en begrijpen het belang van stiptheid, vooral als het gaat om het halen van een vlucht. Onze chauffeurs zijn punctueel en zorgen ervoor dat u ruim op tijd op Schiphol aankomt. We houden vluchtschema's nauwlettend in de gaten en passen ons aan eventuele wijzigingen aan, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw vervoer altijd klaarstaat wanneer u het nodig heeft.

2. Comfortabele en Goed Onderhouden Voertuigen

Onze vloot bestaat uit moderne en goed uitgeruste voertuigen die zijn ontworpen om het hoogste comfort te bieden tijdens uw reis. Van ruime sedans tot luxe busjes, we hebben het perfecte voertuig om individuen, gezinnen of groepen van elke grootte te accommoderen. Leun achterover, ontspan en geniet van een comfortabele rit van Bodegraven naar Schiphol.

3. Ervaren en Professionele Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die uitstekende kennis hebben van de routes tussen Bodegraven en Schiphol. Ze zijn beleefd, vriendelijk en toegewijd aan uw veiligheid en tevredenheid. U kunt erop vertrouwen dat ze de wegen efficiënt zullen navigeren en zich zullen ontfermen over alle rijdetails, zodat u zich kunt concentreren op uw reisplannen of gewoon kunt ontspannen.

4. Concurrerende en Transparante Prijzen

Wij geloven in het bieden van hoogwaardige service tegen betaalbare tarieven. Onze prijzen zijn concurrerend en transparant, zonder verborgen kosten of verrassingen. U kunt van tevoren een offerte aanvragen of vertrouwen op onze redelijke metertarieven. We streven ernaar uitstekende waarde voor uw geld te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de service.

5. Eenvoudig Boekingsproces

Het boeken van een taxi bij ons is snel en gemakkelijk. U kunt uw rit eenvoudig online reserveren via ons gebruiksvriendelijke boekings platform of door contact op te nemen met onze toegewijde klantenservice. We zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of speciale verzoeken die u heeft. Leun achterover en ontspan terwijl wij de rest regelen.

Trefwoorden: Taxi Bodegraven Schiphol, betrouwbare taxiservice, comfortabel vervoer, stressvrije reis, professionele chauffeurs, tijdige service, goed onderhouden voertuigen, ervaren chauffeurs, concurrerende prijzen, eenvoudig boekingsproces.

Maak een stressvrije en plezierige reis van Bodegraven naar Schiphol Airport met Taxi Bodegraven Schiphol. Onze betrouwbare en comfortabele taxiservice staat klaar om aan uw vervoersbehoeften te voldoen, zodat u een soepele en tijdige reis beleeft. Reserveer vandaag nog uw rit en ervaar het gemak van reizen met ons.

U wordt door ons naar Schiphol gebracht in één van onze personenauto's, stationwagens of een taxibussen. 


In de personenauto's kunnen vier passagiers en twee koffers, in de stationwagens kunnen vier passagiers en vier koffers en in de taxibussen kunnen maximaal acht passagiers en vier koffers. 
Al onze wagens zijn: nieuw, schoon en rookvrij.
1 – De Taxi Gigant belt u ongeveer 15 minuten nadat u geland bent, tenzij anders afgesproken. Uw vlucht in de gaten gehouden door ons.
Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken bij vervroegde/vertraagde vluchten.
Wij kunnen ook zien of de bagage al op de band ligt.

2 - Wanneer u uw koffers heeft, begeef u dan naar de vertrekhal, onze taxi’s zullen voor u klaar staan tussen vertrekhal 2-3.
U herkent aan de logo op de zijkant van onze auto ́s.

BELANGRIJK Houdt uw mobiele telefoon na de landing aan zodat eventuele communicatie mogelijk blijft. Bij problemen met de bagage of douane vragen wij u vriendelijk onze diensten onmiddellijk te bellen zodat we de chauffeur kunnen informeren over dit oponthoud.
Mocht uw planning veranderen na het boeken van het vervoer dient u dit steeds te melden aan onze diensten zodoende we tijdig nieuw vervoer kunnen organiseren en dat er geen nodeloze wachttijden ontstaan.

Uw vlucht in de gaten gehouden door ons. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken bij vervroegde/vertraagde vluchten. Wij kunnen ook zien of de bagage al op de band ligt.
Zijn er uitzonderingen op de regels voor het vervoer van kinderen in de auto? Er zijn uitzonderingen op de regels voor het vervoer van kinderen in een auto.

Zo mag u kinderen jonger dan 3 jaar alleen vervoeren in een goedgekeurd autostoeltje, maar in een taxi of bus is een autostoeltje niet verplicht. Een overzicht met uitzonderingen vindt u in de brochure ‘Veilig vervoer van kinderen in de auto’.

Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel de gordel gebruiken in een taxi. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in de bus en op de achterbank van een taxi zonder gordel vervoerd worden.

U kunt bij ons een of meerdere kinderstoeltjes reserveren voor een prijs van € 5,- per stuk.
Als u ervoor kiest om te betalen met een pinpas dan betaalt u €2,50 extra transactiekosten. Indien u ervoor kiest om te betalen met een creditcard dan komt er €4,50 extra transactiekosten bij.
U heeft de mogelijkheid bij ons om een tussenstop te maken vanaf waar we u ophalen tot aan Luchthaven Schiphol. Dit kan bijvoorbeeld zijn, omdat er één of meerdere passagiers moeten worden opgehaald of omdat er nog bagage moet worden opgehaald.Indien dit een tussenstop is in dezelfde stad dan komt er € 5,- extra in rekening. 
Als het gaat om een tussenstop buiten de stad waarin u bent opgehaald dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen over de kosten.
* U dient klaar te staan op de afgesproken tijd.

* U dient rechtstreeks van de ophaalpunt naar de eindbestemming te worden vervoerd, anders kost dit € 5,- per tussenstop in dezelfde stad.

* De Taxi Gigant kan niet aansprakelijk worden gesteld als u uw vlucht mist door: files, autopech of extreme weersomstandigheden.

* De Taxi Gigant houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen.

* Annuleren kan alleen binnen 12 uur voor aanvang van de rit opdracht of binnen 2 uur nadat de rit opdracht bij ons is binnen gekomen.

Voordelen

 • Uw vliegreis begint vanaf uw voordeur
 • Geen gesleep met koffers naar bus, tram of trein
 • Geen parkeerkosten op de luchthaven
 • Tarief geldt voor een enkele reis
 • Tarief is per taxi, niet per persoon
 • U hoeft uw taxi niet te delen met anderen (dus geen deeltaxi)
 • Geen risico van beschadiging en/of diefstal van uw auto.
 • U wordt gebracht tot aan de vertrekhal en weer opgehaald voor de aankomsthal

Chauffeurs

 • Al onze chauffeurs beschikken over een chauffeursdiploma
 • Onze chauffeurs meertalig zijn
 • Zijn klantvriendelijkheid en representativiteit voorop stellen
 • Goed Service
 • Scherpe prijzen
 • Snel,veilig en zorgeloos op uw bestemming