COVID-19 en reizen met De Taxi Gigant per 1 Juli reizen met volle bezetting mogen mondkapjes zijn verplicht.

Hygiëne Protocol

Wij verzorgen in deze tijd gewoon taxi vervoer in de regio maar helaas is de service wel wat minder. Dit komt door de maatregelen die we hebben moeten nemen om veilig taxi vervoer mogelijk te maken. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast nemen wij aanvullende maatregelen, zoals een fysieke afscheiding tussen chauffeur en passagier en een extra schoonmaakronde na iedere rit. (hierdoor kan de wachttijd oplopen)  Ook zal de chauffeur van u vragen zelf bagage in de kofferruimte te plaatsen, zelf de deur te openen, zelf achterin te gaan zitten en zelf uw gordel om te doen.

In aanvulling op de gebruikelijke maatregelen, ter geruststelling en deels uit voorzorg, vragen wij ieders medewerking. Wat u kunt doen is wel bekend. Gebruik desinfecterende handgel, Hygiëne doekjes.

Specifiek voor het taxivervoer kunt u ook nog aan het volgende denken:
Betaal uw rit on-line. Het pin apparaat wordt na elk gebruik gereinigd. Geld stinkt niet, maar papier en munten kunnen wel bijdragen aan verspreiding van een virus. Dus waarom zou u niet prepaid willen reizen?

Gooi afval op de vloer van de taxi.
Bent u verkouden? Geen paniek. Maar ter bescherming van de volgende passagier meldt het even bij de chauffeur. Die heeft zakdoekjes en andere middelen beschikbaar.
Mondkapjes ter bescherming van anderen? Als dat de vraag is, check de noodzaak om te reizen. Wij (moeten) vertrouwen, op ieders gezond verstand.
Gebruik een zak doekje niet om in de taxi uw neus te snuiten.

Dus reserveer s.v.p. niet een te kleine taxi, daar is geen reden voor. Bij veilig taxivervoer reist bagage gescheiden van passagiers, zeker met kleine kinderen erbij.

De Taxi Gigant